Kendamil XXL
Kendamil XXL szivárványos kiadás egy kedvező csomagban
10. 07. 2023

Kendamil XXL szivárványos kiadás egy kedvező csomagban

A gyermekek fantáziája korlátlan. Az ő világuk tele van szivárványokkal, egyszarvúakkal és sok más varázslatos dologgal. Engedje, hogy magával ragadja a fantázia varázslatos világa, és élvezze a népszerű prémiumtápszer különleges, korlátozott példányszámú kiadását egyedi szivárványos kivitelben. A szülők különösen elégedettek lesznek a nagy kedvezményes csomaggal, nagyszerű áron.

A különleges XXL csomagolás nemcsak gyönyörű színes csomagolást, hanem 25% extra tartalmat is kínál. És nagyszerű 10250 Ft-os áron! Ez megéri, nem igaz? A Kendamil prémium tápszer szivárványos kiadása a 6 hónaposnál idősebb gyermekek szüleit örvendezteti meg, akiknek a Kendamil Premium 2 HMO+ (1 kg), szivárvány XXL kieszerelést szánják.

Az 1 éves és idősebb korosztály számára a Kendamil Premium 3 HMO+ (1 kg), szivárványos XXL csomag biztosítja a szükséges tápanyagokat. A legidősebb gyermekek számára 2 éves kortól pedig a vadonatúj Kendamil Premium 4 HMO+ (1 kg), szivárványos XXL csomag.

Hol lehet megvásárolni a limitált kiadású Kendamil Premium HMO+ tápszert XXL csomagolásban?

A Kendamil Premium HMO+ 2, 3 és 4 tápszer szivárványos limitált kiadása már megvásárolható a hivatalos Healthfactory.hu webáruházunkban.

Top