Rólunk

Minőségi és prémium
termékek a cseh piacra

Családi vállalkozás vagyunk, a Health Academy, s.r.o., és hosszan kutattunk színvonalas termékek között, mert olyan minőséget szeretnénk Önnek kínálni, amiről mi magunk is meg vagyunk győződve.
Körülöttünk sok fiatal család panaszkodott arra, hogy kisbabájuknak emésztési problémái vannak, és gyakran fáj a hasa. Ezért olyan terméket kerestünk, amelyik még nincs a cseh piacon, prémium minőségű és összetételét tekintve egyedülálló. Több hónapos kutatás után találtunk rá a Kendamil készítményekre és rögtön tudtuk, hogy ez a jó választás. A termékek Nagy-Britanniában készülnek helyi alapanyagokból, teljes zsírtaltalmú tejből.
Hisszük, hogy ez a legjobb, amit kínálhatunk Önnek, mert egy egészséges és boldog baba a harmonikus családot jelenti. Ez ad értelmet annak, amit csinálunk, és ezért élvezzük a munkánkat.

Rólunk írták

Mi is köszönjük mindenkinek, akivel együtt dolgozhatunk.

Kendal Nutricare

A Kendal Nutricare egy brit gyógyszerészeti kutató cég, amely világszínvonalú egészséges és tápláló élelmiszerek gyártására szakosodott. Termékek széles skáláját állítja elő a csecsemőtápszerektől, a baba pépeken keresztül, a felnőttek számára készült étrend kiegészítőkig. Emellett allergén-, laktóz-, gluténmentes kiegészítők és étkezés helyettesítők gyártására is specializálódott.
A Kendamil és a Kendalife termékek előállítása Nagy-Britanniában, az érintetlen természetéről és végtelen tavairól ismert Lake District Nemzeti Park területén folyik. Ilyen természetes környezetben a legelőkön élnek azok a tehenek, amelyek azt a legjobb teljes zsírtartalmú tejet adják, ami összetéveszthetetlen ízt, a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat garantálja termékeinknek.
A több mint 50 éves csecsemőtápszer gyártási múlttal rendelkező, Kendamil tápszereket gyártó Kendal Nutricare családi vállalkozás a tudományág legjobb szakembereit alkalmazza.
A Kendal cégnél a kiváló minőségű bébiételek gyártása 1962-ben kezdődött, és termékeiket azóta is nagy népszerűség övezi. A tápszerek fejlesztésénél az évek óta bevált gyakorlatokra támaszkodhatnak, új módszerekkel gazdagítva azokat, és ez az, ami a Kendamil tápszereket olyan különlegessé teszi.

Top