Kendamil Premium
Bemutatjuk az új Kendamilt
26. 04. 2023

Bemutatjuk az új Kendamilt

Kendamil Kendamil

Az új Kendamil Premium és Kendamil BIO Nature csecsemő- és kisgyermek tápszereket a természet legjobbjai ihlették. Az új, továbbfejlesztett receptek alapját főként a természetes tejzsírtartalmú, szabadon tartott tehenek teljes zsírtartalmú tehénteje képezi.

Ez a tápszer 60 év kutatás és fejlesztés eredménye, és az anyatej összetétele ihlette. A különleges feldolgozási eljárás biztosítja a kellemes tejes ízt.

A Kendamil Premium és a Kendamil BIO Nature anyatej-helyettesítő -és kiegészítő tápszer növényi eredetű dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz, amelyet tengeri moszatból nyerünk.

Királyi minőségű teljes tej

A Kendamil tej előnyei

Teljes tejből

A Kendamil tej előnyei

Anyatej oligoszacharidot (3´GL)

A Kendamil tej előnyei

GOS1 és FOS2 prebiotikumok

A Kendamil tej előnyei

Növényi eredetű DHA3

A Kendamil tej előnyei

Pálmaolaj, halolaj és szója nélkül

A Kendamil tej előnyei

Kellemes tejes íz

A Kendamil Premiumot kívül-belül továbbfejlesztettük. Az anyatej-kiegészítő tápszereket prebiotikumok (GOS és FOS) és anyatej oligoszacharid HMO (3'GL) kombinációjával dúsítottak.
Az új Kendamil Premium csomagolási design teljesen újrahasznosítható, és nem lehet nem észrevenni. Nemcsak szeretteinkkel, hanem bolygónkkal is törődünk.

A bioélelmiszereket kedvelő szülők számára a Kendamil BIO Nature megfelelő választás. A Kendamil BIO Nature anyatej-helyettesítő -és kiegészítő tápszerek alapja a biogazdaságokból származó teljes zsírtartalmú biotej, amelyet anyatej oligoszachariddal HMO (3'GL) és prebiotikus oligoszacharidokkal GOS dúsítottak. Ennek a termékcsaládnak a csomagolása is teljes mértékben újrahasznosítható.

A Kendamil Premium tejek 2023.04.20-tól, a Kendamil BIO Nature pedig 2023.05.19-től kaphatók a hivatalos Healthfactory.hu webáruházunkban és más kiskereskedőknél.

Top