Liszt (75 %) (BIO búza, BIO zab, BIO rizs), BIO apró zabpehely (25 %), vitaminok (A-vitamin, tiamin (B1), D3-vitamin).
Tápérték adatok
(100 g termékenként)
1605 kJ
378 kcal
2.9 g
Zsírok2
72 g
Szénhidrátok3
5.1 g
Rost
12.5 g
Fehérje
0.03 g
Só
360 μg RE
A-vitamin
6 μg
D-vitamin
0.71 mg α-TE
Tiamin
0.01 g
Nátrium
2 Ebből telített zsírsavak 0.4 g. 3 Ebből cukrok 0.7 g.
Elkészítés
1.5×
Tegyen körülbelül 1.5 evőkanál (15 g) zabkását egy tálba.
6×
Ezután adjon hozzá körülbelül 6 evőkanál (90 ml) a jelenleg használt kész tápszerből (a cumisüvegre vonatkozó utasításoknak megfelelően készítse el).
5 min
Jól keverjük össze, hagyjuk kihűlni és tálalás előtt ellenőrizzük a hőmérsékletet.
Recept tipp
Puha keksz zabkásával és almával
Szüksége lesz hozzá:
1 közepes alma, 3 evőkanál zabpehely, 2 evőkanál Kendamil BIO Tejmentes többmagvas zabkása, 1 tojás, méz az édesítéshez (ízlés szerint)
Elkészítés:
Hámozza meg, reszelje le és keverje össze az almát a többi hozzávalóval. Formázzunk süteményeket sütőpapírra. Süssük 20-25 percig 180°C-on. A kekszek még sütés után is puhák lesznek.