Kendamil

Medi Plus Lactose-free speciális tápszer

400 g
Tápszertípus
Speciális tápszer
Kor
újszülött kortól
Allergének
tej

Termékleírás

Kendamil Medi Plus Lactose-free (400 g)

Speciális gyógyászati célokra szánt étel (porban), amely születéstől 1 éves korig alkalmas olyan gyermekek számára, akiket nem lehet szoptatni. Ellenőrzött diétás táplálék laktózintolerancia esetén. Ez az élelmiszer tartalmazza mindazokat a fontos tápanyagokat, amelyekre a születéstől egyéves korú gyermekek természetes fejlődéséhez szükségük van, de csak gyermekorvos vagy táplálkozási szakember ajánlására adható.
A Kendamil Medi Plus Lactose-free egy teljes értékű tápszer, amely alkalmas a csecsemők kizárólagos táplálására születésüktől kezdve, ha nem lehet szoptatni őket. 6 hónapos kortól 1 éves korig vegyes étrend részeként is alkalmas. A Kendamil laktózmentes tej veleszületett tehéntejallergiában vagy veleszületett szénhidrát-anyagcsere-zavarban (galaktózémiában) szenvedő csecsemőknek nem alkalmas, és csak orvos ajánlására és felügyelete mellett adható. Nem tartalmaz laktózt és szacharózt. Sértetlen tehéntejfehérjét tartalmaz. Ez a táplálék minden olyan fontos tápanyagot tartalmaz, amelyre a gyermekek születésétől egy éves korig a természetes fejlődésükhöz szükségük van, azonban csak gyermekorvos vagy gyermektáplálkozási szakember javaslatára adható.
A laktózmentes tápszert a Kendal Nutricare bébiétel-szakértői fejlesztették ki, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, és több mint 50 éve szakosodtak a bébiételekre.

Összetevők: szárított glükózszirup, növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), tejsavófehérje koncentrátum (tejből), dehidratált tejzsír, kalcium-kazeinát (tejből), kalcium-citrát, kalcium-foszfát, nátrium-citrát, kálium-hidroxid, kálium-klorid, kolin-bitartarát, magnézium-klorid, C-vitamin, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalgából származó olaj), inozit, arachidonsav (Mortierella alpina olaja), L-cisztein, taurin, nukleotidok (citidin-5'-monofoszfát, uridin-5'-monofoszfát nátriumsója, adenozin-5'-monofoszfát, inozin-5' nátriumsója -monofoszfát, nátrium-guanozin-5′-monofoszfát), vas-szulfát, cink-szulfát, L-karnitin, E-vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (D-pantoténsav kalciumsója), réz-szulfát, riboflavin, tiamin, A-vitamin, B6-vitamin, kálium-jodid, mangán-szulfát, folsav, Króm-klorid, nátrium-szelenit, K-vitamin, nátrium-molibdát, D-vitamin, biotin, B12-vitamin. Az allergének félkövérrel vannak jelölve. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Elkészítés:

  • Mosson kezet, és sterilizáljon minden eszközt és az üveget a gyártó utasításainak
  • Forraljuk fel a friss vizet, és legfeljebb 10 percig hagyjuk hűlni, majd adjuk hozzá a port. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy többször felforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet a gyermek adott életkorára vonatkozó utasításoknak megfelelően (lásd a csomagoláson található táblázatot) a palackba. Az ideális hőmérséklet valamivel 37 °C fölött van (a túl hideg vízben a tej nehezebben oldódik).
  • A csomagban található mérőpohár segítségével adja hozzá a csapott mérőpoharak számát a palack vízhez. Zárja le az üveget és rázza fel.
  • Hűtse le természetes ivási hőmérsékletre, amelyet tálalás előtt ellenőrizzen a csuklóján (az ajánlott hőmérséklet 37 °C).

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. A Kendamil laktózmentes tej csak orvos vagy emberi táplálkozásban, gyógyszerészetben vagy anya- és gyermekgondozásban jártas személy tanácsára használható. A Kendamil laktózmentes tej egy teljes értékű tápszer, amely alkalmas a csecsemők kizárólagos táplálására születésüktől kezdve, ha nem lehet szoptatni őket. 6 hónapos kortól 1 éves korig vegyes étrend részeként is alkalmas. Parenterális alkalmazásra nem alkalmas. (közvetlenül a véráramba jutva). A Kendamil laktózmentes tejet csak orvosi felügyelet mellett használja. A cumisüvegből való etetés során kerülje a cumi és a gyermek fogaival való érintkezésének szükségtelen meghosszabbítását, ezzel növelve a fogszuvasodás kockázatát.
Ügyeljen arra, hogy minden etetés után, lefekvés előtt mossa meg a baba fogát. Az elkészítési és tárolási utasítások szigorú betartása fontos a csecsemők egészsége szempontjából.

Gyártó: Kendal Nutricare Ltd. Mint Bridge Road, Kendal, Cumbria LA9 6NL, Nagy-Britannia. Nagy-Britanniában készült.

Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Prága 5, 159 00.

Súly: e 400 g

Top