Kendamil

Medi Plus Cows' Milk Allergy

400 g
Kor
újszülött kortól
Allergének
tejből

Termékleírás

Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g)

KENDAMIL MEDI PLUS COWS' MILK ALLERGY (400 g), speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer (por), születéstől alkalmas. Táplálék ellenőrzött diétás táplálkozáshoz tehéntejfehérje allergia esetén. Csak orvos tanácsára szabad alkalmazni és az ő felügyelete alatt. A tápszer nem alkalmas galaktosémiában (a galaktóz anyagcsere veleszületett rendellenessége), laktóz intoleranciában és glükóz-galaktóz felszívódási zavarban (a glükóz és galaktóz emésztési zavara) szenvedő csecsemők számára. Ez a hipoallergén csecsemőtápszer nagymértékben hidrolizált tejfehérjét és FOS prebiotikumokat tartalmaz.

Összetevők: Maltodextrin, növényi olajok (magas olajsavtartalmú napraforgóolaj, kókuszolaj, repceolaj, napraforgóolaj), hidrolizált tejsavófehérje (tejből), hidrolizált kazein (tejből), fruktooligoszacharidok (FOS), kalcium-foszfát, kálium-hidroxid, emulgeálószer ( citromsav-észter és mono- és diglicerid), kalcium-klorid, mikroalgaolaj Schizochytrium sp., kalcium-hidroxid, kolin-klorid, L-hisztidin, Mortierella Alpina olaj, magnézium-klorid, aszkorbinsav, L-arginin, L-triptofán, inozit, taurin , nukleotidok (citidin-5'-monofoszfát, uridin-5'-monofoszfát-nátrium, adenozin-5'-monofoszfát, inozin-5'-monofoszfát nátrium, guanozin-5'-monofoszfát nátrium) , vas-zink-szulfát,, vitamin E , L-karnitin, niacin, kalcium D-pantotenát, riboflavin, réz-szulfát, tiamin, A-vitamin, B6-vitamin, mangán-szulfát, kálium-jodid, folsav, króm-klorid, K-vitamin, molibdát-nátrium, nátrium-szelenit, biotin, vitaminok n D, B12A vitamin. az ergének félkövérrel vannak jelölve. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. A KENDAMIL MEDI PLUS COWS 'MILK ALLERGY egy ellenőrzött diétás táplálék, tehéntejfehérje allergia esetén. Csak orvosi felügyelet mellett és minden etetési lehetőség mérlegelése után szabad alkalmazni, beleértve az anyatejet is. A KENDAMIL MEDI PLUS COWS 'MILK ALLERGY egy teljes értékű csecsemőtápszer, amely születéstől fogva az egyedüli táplálékforrásként alkalmas csecsemők számára, ha nem szoptathatók. A 6. hónap végétől vegyes étrend részeként is alkalmas. Nem alkalmas parenterális alkalmazásra (közvetlenül a véráramba kerülve). A cumisüvegből való etetés során kerülje a csecsemő fogaival való szükségtelenül hosszú ideig tartó érintkezést, mivel ez növeli a fogszuvasodás kockázatát. Ügyeljen arra, hogy minden etetés után, lefekvés előtt mossa meg a baba fogát. Az utasítások szigorú betartása fontos a gyermek egészsége szempontjából elkészítésére és tárolására, beleértve a fenti ajánlásokat is.

FONTOS ETETÉSI UTASÍTÁSOK: Használjon megfelelő mennyiségű csapott mérőpoharat az utasításoknak megfelelően. A gyermek rosszullétéhez vezethet, ha az előírtnál több vagy kevesebb mérőpoharat használ. Ha az elkészített ételt az elkészítést követő 2 órán belül nem használja fel, javasoljuk, hogy az ételt dobja ki és készítsen egy újat. Ne adjon a babatejhez olyan termékeket, mint a tehéntej stb. Ne melegítse mikrohullámú sütőben. A KENDAMIL MEDI PLUS COWS 'MILK ALLERGY összetétele miatt babájánál laza és zöldes székletet tapasztalhat. A gyermekek egészsége szempontjából fontos az elkészítési utasítások megfelelő betartása. Tárolja hűvös, száraz helyen. Védő légkörbe csomagolva. Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alját. Felbontás után 4 héten belül fel kell használni. Ne hűtsük le és ne fagyasszuk le. Ne használja, ha a csomagolás korábban sérült.

Elkészítés:
Mosson kezet, sterilizáljon minden eszközt és az üveget a gyártó utasításai szerint.
Töltse meg a vízforralót 1 liter friss vízzel (ne használja fel újra a forralt vizet).
Forraljuk fel a vizet, és hagyjuk 30 percig hűlni, hogy a víz hőmérséklete legalább
70 °C legyen. Mérje ki a szükséges vizet (lásd az ajánlott adagolást) egy sterilizált palackba.
A csomagban található mérőpohár használatával (csak a mellékelt mérőpoharat használja), adjuk hozzá a csapott mérőpoharak számát (lásd az ajánlott adagolást) az üvegbe a vízhez. Igazítsa az egyes mérőpoharakat egy egyenes élhez a fedél belsejében. A palackot zárja le steril cumival és kupakkal, és jól rázza össze, hogy a por feloldódjon.
Hűtse le természetes ivóhőmérsékletre. Tálalás előtt mindig ellenőrizze a folyadék hőmérsékletét a csukló belső oldalán (ajánlott hőmérséklet 37 °C).

Top