Kendamil

Medi Plus A. C. speciális tápszer

400 g
Tápszertípus
Speciális tápszer
Kor
újszülött kortól
Allergének
tej

Termékleírás

Kendamil Medi Plus A. C. (400 g)

Kólikára vagy székrekedésre hajlamos csecsemők számára kifejlesztett speciális tápszer, részben hidrolizált fehérjével és keményítővel. A részleges hidrolízis azt jelenti, hogy az ebben az étrendben található fehérje és keményítő már részben feldolgozott, így a gyermek szervezete jobban meg tud birkózni az emésztéssel. Ez az élelmiszer tartalmazza mindazokat a fontos tápanyagokat, amelyekre a születéstől egyéves korú gyermekek természetes fejlődéséhez szükségük van, de csak gyermekorvos vagy táplálkozási szakember ajánlására adható. A Kendal Nutricare bébiétel-szakértői fejlesztették ki, egy olyan vállalat, amely nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és amely több mint 50 éve a bébiételekre specializálódott.

* A szabványos anyatej-helyettesítő tápszerhez képest.

Elkészítés:

  •  Mosson kezet, és sterilizáljon minden eszközt és az üveget a gyártó utasításainak megfelelően.
  • Forraljuk fel a friss vizet, és legfeljebb 10 percig hagyjuk hűlni, majd adjuk hozzá a port. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy többször felforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet a gyermek életkorának megfelelő utasításoknak megfelelően (lásd a csomagoláson található táblázatot) a palackba.
  • Mosson kezet, és sterilizáljon minden eszközt és az üveget a gyártó utasításainak megfelelően.
  • Forraljuk fel a friss vizet, és legfeljebb 10 percig hagyjuk hűlni, majd adjuk hozzá a port. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy többször felforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet a gyermek életkorának megfelelő utasításoknak megfelelően (lásd a csomagoláson található táblázatot) a palackba.
  • A csomagban található mérőpohár segítségével adja hozzá a csapott mérőpoharak számát a palack vízhez. Zárja le az üveget és rázza fel.
  • Hűtse le természetes ivási hőmérsékletre, amelyet tálalás előtt ellenőrizzen a csuklóján (az ajánlott hőmérséklet 37 °C).

Összetevők: Glükózszirup, Laktóz (tejből), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), részben hidrolizált tejsavófehérje koncentrátum (tejből), Galakto-oligoszacharidok (tejből), tejzsír, sovány tejpor, Keményítő (kukorica), magnézium-klorid, kálium-klorid, kalcium-citrát, Tri-kalcium-foszfát, kalcium-foszfát, kalcium-laktát, nátrium-citrát, kálium-hidroxid, L-aszkorbinsav, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalgából származó olaj), inozitol, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), taurin, nukleotidok (citidin-5'-monofoszfát, uridin-5'-monofoszfát nátriumsója, adenozin-5'-monofoszfát, inozin-5'-monofoszfát nátriumsója, guanozin-5'-monofoszfát nátriumsója), Vas-pirofoszfát, cink-szulfát, L-karnitin, E-vitamin, niacin, D-kalcium-pantotenát, riboflavin, réz-szulfát, tiamin (B1), A-vitamin, B6-vitamin, mangán-szulfát, kálium-jodid, Folsav, nátrium-szelenit, K-vitamin, D-vitamin, biotin, B12-vitamin. Az allergének félkövérrel vannak jelölve. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. Kendamil A.C. tejet csak orvos vagy humántáplálkozási, gyógyszerészi vagy anya- és gyermekgondozási területen jártas személy javaslata alapján szabad felhasználni. A Kendamil A.C. tej egy táplálkozásilag teljes értékű csecsemőtápszer, amely alkalmas a csecsemők kizárólagos táplálására születésüktől kezdve, ha nem lehet szoptatni őket. 6 hónapos kortól 1 éves korig vegyes étrend részeként is alkalmas. Parenterális alkalmazásra nem alkalmas (közvetlenül a véráramba táplálva). A Kendamil A.C. tejet csak orvosi felügyelet mellett használja.
A cumisüvegből való etetés során kerülje a cumi és a gyermek fogaival való érintkezésének szükségtelen meghosszabbítását, ezzel növelve a fogszuvasodás kockázatát. Ügyeljen arra, hogy minden etetés után, lefekvés előtt mossa meg a baba fogát. Az elkészítési és tárolási utasítások szigorú betartása fontos a csecsemők egészsége szempontjából.

Fontos etetési utasítások: Használja a megfelelő mennyiségű, csapott mérőpoharat az utasításoknak megfelelően. A gyermek rosszullétéhez vezethet, ha az előírtnál több vagy kevesebb mérőpoharat használ. Ha az elkészített tejet az elkészítéstől számított 2 órán belül nem használja fel, javasoljuk, hogy öntse ki, és készítsen új tejet. Ne adjon felnőtteknek szánt termékeket, például tartós tehéntejet stb. az elkészített tejhez. Ne melegítse mikrohullámú sütőben. A hagyományos anyatejnél sűrűbb állagú tej miatt gyors vagy változó áramlású cumi használatát javasoljuk. Ha a gyermekek emésztőrendszere fejletlen, előfordulhat, hogy kevésbé képesek megemészteni a laktózt vagy a fehérjét. Ha gyermeke állapota a használat megkezdését követő 2 héten belül nem javul, forduljon gyermekorvosához.

Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolja. Védő légtérbe csomagolva. A minimális eltarthatósági időt lásd a csomagolás alján. Felbontás után 4 héten belül felhasználható. Ne hűtse vagy fagyassza le. Ne használja, ha a csomagolás korábban megsérült.

Gyártó: Kendal Nutricare Ltd. Mint Bridge Road, Kendal, Cumbria LA9 6NL, Nagy-Britannia.

Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Prága 5, 159 00. Nagy-Britanniában készült.

Súly: e 400 g.

Top